JEDNO PITANJE...
3 posters
Stranica 4/6
Stranica 4/6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: JEDNO PITANJE...
Dali shvatate, izreku, ko peva zlo nemisli.
Ima i onih koji zlo misle dok pevaju. To je tacno. Samo zavisi dali ih oni "drugi" podrzavaju ili im jasno pokzuju da to nije uredu. A to znaci, sve od nas samih zavisi. " U kakvom drustvu se kreces, pokazuje i kakav si sam."
Razmislite o tome.
Valter
Ima i onih koji zlo misle dok pevaju. To je tacno. Samo zavisi dali ih oni "drugi" podrzavaju ili im jasno pokzuju da to nije uredu. A to znaci, sve od nas samih zavisi. " U kakvom drustvu se kreces, pokazuje i kakav si sam."
Razmislite o tome.
Valter
DALI ZNATE ZA OVO
www.amazon.de/Flagge-Jugoslawien-alt-150-Misc/dp/B001DHEHT4/ref=cts_sp_3_vtp
Ako nekoga interesuje, moze naruciti.
Ako nekoga interesuje, moze naruciti.
Sve prolazi, pa ce i ovo.
Ljubite se i postujte. Samo tako se mozemo spasiti, jer " SAMO ZAJEDNO SMO JACI".
Valter
BUDIMO ISKRENI
STA JE BOLJE OD KAKO NACIONALISTI ( DEMOKRATE=REPUBLIKANCI ) DRZAVE VODE?
KOLIKO DANAS RADNICKA KLASA BOLJE ZIVI?
KOLIKO JE STUB DRUSTVA DANAS JACI?
KOLIKO NOVIH FABRIKA JE IZGRADJENO?
KOLIKO JE POBOLJSAN ZIVOTNI STANDARAD GRADJANA?
RAZMISLITE MALO O SVEMU TOME?
MOZDA CE VAM SVE TO POMOCI DA SHVATITE SUSTINU SVEGA.
" SAMO ZAJEDNO SMO JACI"
Valter
KOLIKO DANAS RADNICKA KLASA BOLJE ZIVI?
KOLIKO JE STUB DRUSTVA DANAS JACI?
KOLIKO NOVIH FABRIKA JE IZGRADJENO?
KOLIKO JE POBOLJSAN ZIVOTNI STANDARAD GRADJANA?
RAZMISLITE MALO O SVEMU TOME?
MOZDA CE VAM SVE TO POMOCI DA SHVATITE SUSTINU SVEGA.
" SAMO ZAJEDNO SMO JACI"
Valter
DALI STE SE PROBUDILI, ILI JOS UVEK SPAVATE?
NIKO ZA RADNICKU KLASU NIKADA NECE NISTA UCINITI KAO STO JE TO UCINIO J. B. Tito.
Samo vec zato zasluzuje da mu radnicka klasa podigne spomenik.
On je bio radnik, borio se za radnicku klasu. Razmislite malo o svemu tome.
Valter
NIKO ZA RADNICKU KLASU NIKADA NECE NISTA UCINITI KAO STO JE TO UCINIO J. B. Tito.
Samo vec zato zasluzuje da mu radnicka klasa podigne spomenik.
On je bio radnik, borio se za radnicku klasu. Razmislite malo o svemu tome.
Valter
Ako mi budemo jedinstevni...
Na zalost mi nismo jedinstveni. Pre lako nas je posvadjati. Zasto. Zbog novca, koji je vecini vazniji i od svoga sopstvenog zivota.
Razmislite o tome.
Valter
Na zalost mi nismo jedinstveni. Pre lako nas je posvadjati. Zasto. Zbog novca, koji je vecini vazniji i od svoga sopstvenog zivota.
Razmislite o tome.
Valter
SMISAO ZIVOTAT
Dali je sva sreca za radnika biti "radnik" kod kapitaliste i cutati?
Dali radnik treba da bude zadovoljan sa "mrvicama" koje mu kapitalista daje? Do kada?
dali je sustina zivota u tome ili postoji nesto drugo?
Razmislite malo o tome. Ali samo ako posedujete kapacitet i inteligenciju za to.
Nazalost vecina od radnika na nasem podruciju to nije u stanju uciniti. To nisam ja izmislo. To jasno pokazuje situacija u kojoj se svi mi zbog takvih ljudi ( radnika ) nalazimo.
Zalosno je to i frustrirajuce. Kada znam sta smo imali. Posebno saznanje da smo to sto smo imali mogli izgradjivati i nastaviti putem koji smo imali. Nazalost smo ( zbog poznatih razloga ) skrenuli sa puta. Sada se nalazimo u jednosmernoj ulici, koja nas sve vodi pravo u provaliju. I kao i obicno se vecina pravi da nevidi kamo mi to svi idemo, zato sto ta ista vecina gleda samo svoj interes. Ostali cute a ni mene nece niko da cuje. I tako se nastavlja kretanje ka onome sto ce se neminovno nakon cutanja vecine desiti.
Razmislite dali vi stvarno zelite to?
Zelim vam puno uspeha u razmisljanju.
Valter
Dali radnik treba da bude zadovoljan sa "mrvicama" koje mu kapitalista daje? Do kada?
dali je sustina zivota u tome ili postoji nesto drugo?
Razmislite malo o tome. Ali samo ako posedujete kapacitet i inteligenciju za to.
Nazalost vecina od radnika na nasem podruciju to nije u stanju uciniti. To nisam ja izmislo. To jasno pokazuje situacija u kojoj se svi mi zbog takvih ljudi ( radnika ) nalazimo.
Zalosno je to i frustrirajuce. Kada znam sta smo imali. Posebno saznanje da smo to sto smo imali mogli izgradjivati i nastaviti putem koji smo imali. Nazalost smo ( zbog poznatih razloga ) skrenuli sa puta. Sada se nalazimo u jednosmernoj ulici, koja nas sve vodi pravo u provaliju. I kao i obicno se vecina pravi da nevidi kamo mi to svi idemo, zato sto ta ista vecina gleda samo svoj interes. Ostali cute a ni mene nece niko da cuje. I tako se nastavlja kretanje ka onome sto ce se neminovno nakon cutanja vecine desiti.
Razmislite dali vi stvarno zelite to?
Zelim vam puno uspeha u razmisljanju.
Valter
VAZI ZA SVE. NE SAMO U SRBIJI JE TAKO. TO SU HTELI DA NAPRAVE. ONI SU USPELI. A STA RADITE VI?
Valter
Stranica 4/6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Stranica 4/6