SAD
3 posters
Stranica 9/11
Stranica 9/11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Komentar
Anglosaksonci Englezi tj.njihove elite lažu čim zinu.
Cilj je natjerati ovce da se cijepe otrovnim cjepivima protiv ovog lažnog virusa koji ima za cilj ukidanje gotovine i totalnu kontrolu kroz čipove koji će bit u cjepivima koje će perfidno svima nametnut(nema posla,nema kupovine/prodaje/trgovine,nema zdravstvenog i socijalnog i mirovinskog itd)ako se na to ne pristane,to je žig zvijeri đavla koji vlada ovom planetom.
Re: SAD
Valter (citat):
Ne sme se zaboraviti, a i vidi se da niko u ovim filmovima ne spominje ulogu Amerike u celom dogadjaju?
Americka politka kao "borac" za demokratiju ( ciju ) u svetu
Mislim da je krajnje vreme da neko americkoj politici jasno kaze sledece.
1.) MI NISMO BUDALE. PRESTANITE NAM PRICATI BAJKE.
2.) MI NEVERUJEMO NI U SUPERMANA NI U WONDER WOMMEN
3.) VI, NIKADA NISTE BILI NASI PRIJATELJI, STO NI NIJE CUDO. VI NISTE NI SVOM NARODU PRIJATELJ.
4.) PRESTANITE NAM SERVITARI VELIKE NEISTINE. GOVORITE JASNO I GLASNO " MI SMO NAJJACI, I SVET CE ONAKO PONASATI KAKO MI HOCEMO". Tako bi bar bilo jasno, ko je ko. Mada nama to i tako jeste.
Mozda i nemozemo protiv vas nista uciniti, danas. Zahvaljujuci onima koji su svoj narod izdali. Bar mozemo vratiti svoje dostojastvno na jedan odredjeni nivo i prestati biti "OVCE" koje samo bleje.
1.) MI NISMO BUDALE. PRESTANITE NAM PRICATI BAJKE.
2.) MI NEVERUJEMO NI U SUPERMANA NI U WONDER WOMMEN
3.) VI, NIKADA NISTE BILI NASI PRIJATELJI, STO NI NIJE CUDO. VI NISTE NI SVOM NARODU PRIJATELJ.
4.) PRESTANITE NAM SERVITARI VELIKE NEISTINE. GOVORITE JASNO I GLASNO " MI SMO NAJJACI, I SVET CE ONAKO PONASATI KAKO MI HOCEMO". Tako bi bar bilo jasno, ko je ko. Mada nama to i tako jeste.
Mozda i nemozemo protiv vas nista uciniti, danas. Zahvaljujuci onima koji su svoj narod izdali. Bar mozemo vratiti svoje dostojastvno na jedan odredjeni nivo i prestati biti "OVCE" koje samo bleje.
Slaven likes this post
"NA ZAPADU NISTA NOVO"
https://www.jutarnji.hr/video/news/muskarac-koji-se-zabio-u-policajce-umro-u-bolnici-upucali-su-ga-jer-je-imao-noz-u-rukama-preminuo-i-jedan-policajac-15062902
KAPITOL POD BLOKADOM
Muškarac koji se zabio u policajce umro u bolnici. Upucali su ga jer je imao nož u rukama. Preminuo i jedan policajac
Nakon što se zabio u policajce, muškarac je izašao iz svog vozila s predmetom u ruci, za koji se vjeruje da je bio nož, te je ubrzo upucan
Piše: Jutarnji.hr
Objavljeno: 02. travanj 2021. 19:55
KAPITOL POD BLOKADOM
Muškarac koji se zabio u policajce umro u bolnici. Upucali su ga jer je imao nož u rukama. Preminuo i jedan policajac
Nakon što se zabio u policajce, muškarac je izašao iz svog vozila s predmetom u ruci, za koji se vjeruje da je bio nož, te je ubrzo upucan
Piše: Jutarnji.hr
Objavljeno: 02. travanj 2021. 19:55
Sve je to moguce samo zahvaljujuci "OVCAMA". koje i dalje ( nakon svega sto se u proslosti dogodilo ) i dalje podrzavaju njih.
Krive su i ( takozvane ) komunisticke zemlje, zato sto svoim gradjanima ne pruzaju ono cime zapad "lovi" vecinu gradjana u evropi.
Krive su i ( takozvane ) komunisticke zemlje, zato sto svoim gradjanima ne pruzaju ono cime zapad "lovi" vecinu gradjana u evropi.
https://www.nsz.hr/novosti-i-obavijesti/sindikalne-vijesti-i-socijalno-partnerstvo/biden-sindikati-daju-moc-radnicima-podrzavam-pravo-na-kolektivno-pregovaranje/?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=BidenovaPoruka_general_04%2f21&utm_content=Znate+li+za%c5%a1to+su+sindikati+op
Biden: sindikati daju moć radnicima, podržavam pravo na kolektivno pregovaranje
Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država uputio je snažnu poruku podrške radnicima i njihovom pravu na sindikalno udruživanje kakva nije viđena još od vremena Franklina Delano Roosevelta
Biden: sindikati daju moć radnicima, podržavam pravo na kolektivno pregovaranje
Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država uputio je snažnu poruku podrške radnicima i njihovom pravu na sindikalno udruživanje kakva nije viđena još od vremena Franklina Delano Roosevelta
Stranica 9/11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Stranica 9/11