ANOMALIJA
2 posters
Stranica 1/1
Da li je moguce
Iz ovog je jasno zakljuciti samo jedno. Da li je moguce da je za Jugoslaviju bio samo Tito? Na cionalisti su se relativno rano okupili posle poraza '45-te i savladali sav rodoljubiv narod sirom Jugoslavije. Zalosno ali istinito. Ima jos dobrih i voljnih ljudi za zajednicki zivot sirom nase Yuge ali nema medija koji bi im dali minut da kzu sta misle jer bi se onda probudili i oni uspavani i uplaseni Jugosloveni. Najsigurnija karta za vladanje je i dalje nacionalizam.
citajte ljudi i ne dajte da drugi misli vasom glavom.
samoupravljac- Broj postova : 53
Registration date : 2015-01-01
Odgovor
samoupravljac (citat):Iz ovog je jasno zakljuciti samo jedno. Da li je moguce da je za Jugoslaviju bio samo Tito? Na cionalisti su se relativno rano okupili posle poraza '45-te i savladali sav rodoljubiv narod sirom Jugoslavije. Zalosno ali istinito. Ima jos dobrih i voljnih ljudi za zajednicki zivot sirom nase Yuge ali nema medija koji bi im dali minut da kzu sta misle jer bi se onda probudili i oni uspavani i uplaseni Jugosloveni. Najsigurnija karta za vladanje je i dalje nacionalizam.
Upravo tako.
Licno smatram da smo svi "MI" po malo krivi.
Nasa deca (danas odrasli) se ponasaju onako kako smo ih "MI" vaspitali.
Mladi su uvek bili "buntovni" i "kavgadzije" (brzi i impulsivni)
Postavlja se samo pitanje,ko vaspitava tu "nasu" decu kada se tako ponasaju u dvadeset i prvom veku.
Sa jedne strane se istrazuju krajnji "kutovi" svemira,a sa druge strane mi dopustamo da nama vladaju najnizi instinkti kao sto su ubijanje,zlostavljanje drugih,mrznja....
Sve dokazi niske razvijenosti inteligencije.
Napredovati se moze samo licnim informisanjem u svim sferama i to ne samo jednostrano.
Nije bezveze ona stara poslovica: "Ako hoces da znas kako je u tvojoj drzavi,slusaj sta kazu drugi o njoj".
Istina je po pravilu uvek negde u sredini.
Zato nemojte dopustiti da vas drugi manipulisu.
Imajte svoje misljenje i svoj stav.
Makar on bio i pogresan ali je Vas.
Nemojte biti "Ovca" i samo trcati za "Cobanom".
U ime radnicka klase i postenih gradjana,ukljucite svoj mozak,a iskljucite mobilni.
Bar za nekoliko minuta.
Valter
Stranica 1/1