MUSICAL I KLASICNA MUZIKA
2 posters
Stranica 1/3
Stranica 1/3 • 1, 2, 3
MUSICAL I KLASICNA MUZIKA
Nesto drugacije prezentirana poznata opera DIE FLEDER MAUS
Valter
Valter: komentar modifikovan dana: Wed Jan 05, 2022 1:20 am; prepravljeno ukupno 1 puta
Komentar
Ako se neki sada pitaju, sta ovo ima veze sa SFRJ?
Mogu odgovoriti,sledece.
Nama je Yu (politika zemlje) uvek pruzala mogucnost obrazovanja.
Koliko se ko obrazovao je zavisilo o njemu samome.
Licno zelim na ovaj nacin da kazem da neznaci,da nemamo kulturno i licno obrazovanje,ako smo rodjeni u YU.
Mi smo onoliko kulturni koliko su nas rodtitelji vaspitali.
Kao i svi ostali u Evropi.
Mene su moji roditelji vaspitali da postujem svoju domovinu i sve narode u njoj.
To zato i danas cinim.
Sad se ja pitam, kako su oni "drugi" vaspitavali svoju decu (svi smo mi bili necija deca ) kada se ovo moglo desiti?
I bas zato sto se ovo desilo,smatram da treba pokazati da nas ima i drugacijih.
Licno sam,kako u SFRJ tako i danas ubdejen da treba siriti prijateljstvo medju svim narodima Evrope.
Zato se radujem svim onim posetiocima naseg foruma,koji po ovom pitanju misle kao i ja.
Jer,samo zajedno (svi zajedno) mozemo i uspeti u sirenju prijateljstva medju nasim narodima i narodnostima.
Valter
Mogu odgovoriti,sledece.
Nama je Yu (politika zemlje) uvek pruzala mogucnost obrazovanja.
Koliko se ko obrazovao je zavisilo o njemu samome.
Licno zelim na ovaj nacin da kazem da neznaci,da nemamo kulturno i licno obrazovanje,ako smo rodjeni u YU.
Mi smo onoliko kulturni koliko su nas rodtitelji vaspitali.
Kao i svi ostali u Evropi.
Mene su moji roditelji vaspitali da postujem svoju domovinu i sve narode u njoj.
To zato i danas cinim.
Sad se ja pitam, kako su oni "drugi" vaspitavali svoju decu (svi smo mi bili necija deca ) kada se ovo moglo desiti?
I bas zato sto se ovo desilo,smatram da treba pokazati da nas ima i drugacijih.
Licno sam,kako u SFRJ tako i danas ubdejen da treba siriti prijateljstvo medju svim narodima Evrope.
Zato se radujem svim onim posetiocima naseg foruma,koji po ovom pitanju misle kao i ja.
Jer,samo zajedno (svi zajedno) mozemo i uspeti u sirenju prijateljstva medju nasim narodima i narodnostima.
Valter
OPARETA SLEPI MIŠ
DIE FLEDERMAUS
Valter: komentar modifikovan dana: Wed Jan 05, 2022 1:21 am; prepravljeno ukupno 1 puta
Re: MUSICAL I KLASICNA MUZIKA
Valter: komentar modifikovan dana: Sun Mar 31, 2019 12:10 am; prepravljeno ukupno 1 puta
Valter: komentar modifikovan dana: Mon Dec 10, 2018 10:45 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Valter: komentar modifikovan dana: Mon Dec 10, 2018 10:47 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Valter: komentar modifikovan dana: Mon Dec 10, 2018 10:47 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Stranica 1/3 • 1, 2, 3
Stranica 1/3