ZAPJEVAJMO SVI-BELO DUGME
2 posters
Stranica 1/1
ZAPJEVAJMO SVI-BELO DUGME
Odmah po muzici mozete zakljuciti da dolazi dolazi iz "TOTALITARNOG" sistema.
Valter
Kemal Monteno
http://www.rudan.info/kemal/
Komentar:
Život je neprestani proces donošenja odluka,posle kojih sleduje čitav niz nepredvidljivih događaja.
Npr. uzeti kredit u Švajcarcima.
Predati na tacni socijalistički državno -politički sistem,odreći se vlasti radnika i predati sve to(nezasitim) kapitalistima.
Niko tada nije bio svestan kolika će biti cena razbijanja jedne velike zemlje zbog boljeg standarda(obećanog a nedostignutog)
Uz to zamenjena je jedna homogena nacionalna država(svi govore razumljivim jezikom) podivljalim rasističkim mini državicama nastalim na mržnji prema( tobožnjim) drugim nacijama.
Ali doneli smo(Mi Narod) pogrešne odluke i sad možemo samo da kukamo.Možda ćemo sa nekim drugim budućim odlukama biti bolje sreće.
Komentar:
Život je neprestani proces donošenja odluka,posle kojih sleduje čitav niz nepredvidljivih događaja.
Npr. uzeti kredit u Švajcarcima.
Predati na tacni socijalistički državno -politički sistem,odreći se vlasti radnika i predati sve to(nezasitim) kapitalistima.
Niko tada nije bio svestan kolika će biti cena razbijanja jedne velike zemlje zbog boljeg standarda(obećanog a nedostignutog)
Uz to zamenjena je jedna homogena nacionalna država(svi govore razumljivim jezikom) podivljalim rasističkim mini državicama nastalim na mržnji prema( tobožnjim) drugim nacijama.
Ali doneli smo(Mi Narod) pogrešne odluke i sad možemo samo da kukamo.Možda ćemo sa nekim drugim budućim odlukama biti bolje sreće.
Slaven: komentar modifikovan dana: Thu Mar 19, 2015 6:36 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
LAZAN PONOS
Rekao bih da je vec odavno od naroda shvaceno pravo stanje.
Problem vecine je lazan ponos.
Takav ponos,je kao i bumarang.
On se sveti povratkom onome ko ga je poslao.
To su,kao i obicno gradjani koji su tako svesrdno na referendumu rekli da,cepanju jedne (velike) drzave i stvaranje nekoliko malih.
Zato ja i ponavljam: "Samo ljudi koji drugacije misle,menjaju svet".
Nije lako pogledati cinjenicama u "oci".
Zato je potrebno imati "snagu",kao i odredjeni nivo inteligencije.
Valter
Problem vecine je lazan ponos.
Takav ponos,je kao i bumarang.
On se sveti povratkom onome ko ga je poslao.
To su,kao i obicno gradjani koji su tako svesrdno na referendumu rekli da,cepanju jedne (velike) drzave i stvaranje nekoliko malih.
Zato ja i ponavljam: "Samo ljudi koji drugacije misle,menjaju svet".
Nije lako pogledati cinjenicama u "oci".
Zato je potrebno imati "snagu",kao i odredjeni nivo inteligencije.
Valter
Stranica 1/1