NAŠE NAJLEPŠE PESME...
Stranica 2/2
Stranica 2/2 • 1, 2
Ljepi li su Mostarski ducani
Valter: komentar modifikovan dana: Wed Feb 04, 2015 10:01 am; prepravljeno ukupno 1 puta
Kad ja podjoh
Valter: komentar modifikovan dana: Wed Feb 04, 2015 10:02 am; prepravljeno ukupno 1 puta
Re: NAŠE NAJLEPŠE PESME...
Valter: komentar modifikovan dana: Wed Sep 19, 2018 11:10 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Svratite
Svratite po koji put i na ovu temu i uzivajte u pesmama koje sam za vas izabrao.
Razmislite,i shvaticete.
Ove pesme su jos jedan dokaz da smo se mi u SFRJ svi (vecina) voleli i rado druzili.
Kolika je raznolikost i raznovrsnost u muzici pokazuje da je to i prednost koju su gradjani u SFRJ postovali i cenili.
Valter
Razmislite,i shvaticete.
Ove pesme su jos jedan dokaz da smo se mi u SFRJ svi (vecina) voleli i rado druzili.
Kolika je raznolikost i raznovrsnost u muzici pokazuje da je to i prednost koju su gradjani u SFRJ postovali i cenili.
Valter
KUD SE ZURIS HEJ ZIVOTE
Slusajte dobro ove reci i mozda cete shvatiti sustinu zivota.
A sustina zivota nije u radu za kapitaliste ( Demokratija), nego u radu za sto lepse slobodno vreme zivota. Za taj nacin zivota se zalagala SFRJ. Zato je i bila trn u oku kapitalistima i svima koji su hteli od radnik, gradjana da naprave robove. Na zalost su uz pomoc nacionalista i ostvarili svoje ciljeve.
Nasa nada je u mladim generacijama koje ce ( nadamo se ) jednog dana shvatiti sustinu zivota i vratiti se na pravi put.
Put bratstva i jedinstva, miroljubive koegzistencije i razumevanju medju ljudima. Mozda i u celoj evropi. Ne zaboravite.
"SAMO ZAJEDNO SMO JAKI".
Valter
Stranica 2/2 • 1, 2
Stranica 2/2