KAFICA
4 posters
Stranica 1/2
Stranica 1/2 • 1, 2
Re: KAFICA
Ovdje se moze pricati svasta sta ti padne na pamet,pa sta se prica uz kafu.
Sve moguce,tekuci problemi,lepe stvari,tracevi o komsiji,politici...jednostavno kroz te price mozemo se bolje upoznati a lijepo druziti.
Sta velis na to.?
U tome bi nilo lijepo da svi ucestvuju,naravno nije obavezno,kao ni to da stalno nesta neko prica,nego onako kako kome sta pada napamet
Uh al ja ovdje udrobi pravi bosanski lonac.
Sve moguce,tekuci problemi,lepe stvari,tracevi o komsiji,politici...jednostavno kroz te price mozemo se bolje upoznati a lijepo druziti.
Sta velis na to.?
U tome bi nilo lijepo da svi ucestvuju,naravno nije obavezno,kao ni to da stalno nesta neko prica,nego onako kako kome sta pada napamet
Uh al ja ovdje udrobi pravi bosanski lonac.
Odgovor
Dobro jutro,dobri ljudi.
Navika,nedelja je a ja se probudio kao da treba na posao (a kad treba na posao,ja bi jos spavao ) pa nemogu vise da spavam.
Tako,hajde da vam se javim i pozelim lepu nedelju.
Valter
Navika,nedelja je a ja se probudio kao da treba na posao (a kad treba na posao,ja bi jos spavao ) pa nemogu vise da spavam.
Tako,hajde da vam se javim i pozelim lepu nedelju.
Valter
Odgovor
Na zalost sam jos uvek u guzvi pa zurim,ali vas nisam zaboravio.
Svima ugodno vece i laka noc.
Drugarski pozdrav,
Valter
Svima ugodno vece i laka noc.
Drugarski pozdrav,
Valter
Evo Rozalin i Valter da i ja jednom zovem na kafu...ujutro kao iznenadjenje...prijatno
sarajka- Broj postova : 77
Registration date : 2008-01-11
Odgoovor
Postovana drugarice Sarajka,
drago mi je sto si ponovo sa nama.
Jos bolje bi bilo kada bi mogli ovu nasu kaficu da gustiramo i u stvarnosti,no nase druzenje je vec (u danasnje vreme ) VELIKA STVAR I DOKAZ DA JE NAJLEPSE BITI SA SVOJIM DRUGOVIMA I DRUGARICAMA.
VEOMA SAM SRETAN STO SI PONOVO SA NAMA.
drago mi je sto si ponovo sa nama.
Jos bolje bi bilo kada bi mogli ovu nasu kaficu da gustiramo i u stvarnosti,no nase druzenje je vec (u danasnje vreme ) VELIKA STVAR I DOKAZ DA JE NAJLEPSE BITI SA SVOJIM DRUGOVIMA I DRUGARICAMA.
VEOMA SAM SRETAN STO SI PONOVO SA NAMA.
Pozdrav
Postovane drugarice i drugovi,
izvinjavam se sto sam malo izostao ali sam nazalost imao borbu sa mojim modemom.
Izgleda da je neki haker uspeo da mi promene ip adresu i nisam mogao da se ulogujem.
Dok sam ja ispitao sve, instalirao cao sistem iznova i na kraju shvatih da nije nista od toga,vec modem nefunkcionise.
No,kao sto vidite,nista nas nemoze iznenaditi (na duge staze) sam i to sredio,bar se nadam.
Moracu da proverim sve ostalo.
Nadam se da cu se od suta ponovo moci redovono javljati.
Svima vama zahvaljujem na vernost nasoj stranici i nadam se da ce te i dalje posecivati nasu stranicu.
Zelim vam lepo i ugodno vece.
Drugarski pozdrav,
Valter
izvinjavam se sto sam malo izostao ali sam nazalost imao borbu sa mojim modemom.
Izgleda da je neki haker uspeo da mi promene ip adresu i nisam mogao da se ulogujem.
Dok sam ja ispitao sve, instalirao cao sistem iznova i na kraju shvatih da nije nista od toga,vec modem nefunkcionise.
No,kao sto vidite,nista nas nemoze iznenaditi (na duge staze) sam i to sredio,bar se nadam.
Moracu da proverim sve ostalo.
Nadam se da cu se od suta ponovo moci redovono javljati.
Svima vama zahvaljujem na vernost nasoj stranici i nadam se da ce te i dalje posecivati nasu stranicu.
Zelim vam lepo i ugodno vece.
Drugarski pozdrav,
Valter
Pozdrav Valtere,dobro je da znaš sam sebi pomoći,ja sam u takvim situacijama ovisna o drugima a to je mnogo lošije.
Znači čestitam Ti na uspjehu i vidimo se ovdje ubuduće na kafici skupa sa Rozalin koju također ovdje srdačno pozdravljam...i želim Vam uspješan dan
Mascha
Znači čestitam Ti na uspjehu i vidimo se ovdje ubuduće na kafici skupa sa Rozalin koju također ovdje srdačno pozdravljam...i želim Vam uspješan dan
Mascha
Odgovor
Postovana drugarice Sarajka,
veoma mi je drago sto mogu sa tako finim damama kao sto ste to vas dve da popijem kaficu.
Puno sam razmisljao o svemu sto se dogadja oko mene (i nas) i mislim da cu malo preurediti nasu internet stranicu.
S obzirom da se sve vise oseca propast "sveta" (mislim,nasega ) zelim da se vise posvetim nasoj SFRJ i svim onima koji su na istom putu kao i ja.
Sad cete vi reci,pa to mi i radimo.
No,ja mislim na preuredjenje u smislu za vecnost.
Zelim na samu stranicu
www.sfrj4ever.ch
i stranice koje su u skolpu te stranice (Valter i freepler sfrj4evr) vise uneti vaznih podataka o nasoj SFRJ.
Molim vas zato za sve sto smatrate vaznim (ili linkove koje smatrate vaznim) da mi posaljete ili javite.
Kopiracu tekst i uneti na samu internet stranicu.
Videcu sto se tice mesta kako stoji stvar,pa napred.
"Nista nas nesme iznenaditi",nas i tako vise nista nemoze iznenaditi.
Od sada pa u buduce samo moze da bude "bolje" tu na nasoj internet stranici.
Zelim vam ovom prilikom jos nesto reci,nas nema puno i bas me briga, meni je vaznije da se mi razumemo negli da nas je brojno puno a kad dodje vreme ce nas sa lampom u ruci traziti.
Dakle,sve primedbe i predloge saljite ili pisite (mislim da je najbolje da otvorim novu rubliku "Predlozi za" stranicu")
Da vam pojasnim.
Razmisljam ja tako o svemu i dodjemi ideja,kada je vac tako kako je,cemo preurediti nasu stranicu po sistemu
"Nekada davno,je postojala jedna zemlja u kojoj su svi bili sretni i zadovoljni..."
Tu bih opisao sve ono sto nam lezi na dusi i srcu.
Onako kako je mi znamo i zasto je volimo (jos uvek).
Razmislite,imamo vremena,jer nemao sta da izgubimo-vise.
Kao da pocinjeno iz pocetka,da gradimo,od temelja.
Mozda cu to sve jednoga dana prevesti na nemacki jezik,da svi radnici sveta (Evrope) mogu da procitaju i shvate zasto mi tako mislimo.
Ovo vam predajem za razmisljanje pred spavanje.
Pred spavanje jednu i nek vam je nazdravlje.
Valter
veoma mi je drago sto mogu sa tako finim damama kao sto ste to vas dve da popijem kaficu.
Puno sam razmisljao o svemu sto se dogadja oko mene (i nas) i mislim da cu malo preurediti nasu internet stranicu.
S obzirom da se sve vise oseca propast "sveta" (mislim,nasega ) zelim da se vise posvetim nasoj SFRJ i svim onima koji su na istom putu kao i ja.
Sad cete vi reci,pa to mi i radimo.
No,ja mislim na preuredjenje u smislu za vecnost.
Zelim na samu stranicu
www.sfrj4ever.ch
i stranice koje su u skolpu te stranice (Valter i freepler sfrj4evr) vise uneti vaznih podataka o nasoj SFRJ.
Molim vas zato za sve sto smatrate vaznim (ili linkove koje smatrate vaznim) da mi posaljete ili javite.
Kopiracu tekst i uneti na samu internet stranicu.
Videcu sto se tice mesta kako stoji stvar,pa napred.
"Nista nas nesme iznenaditi",nas i tako vise nista nemoze iznenaditi.
Od sada pa u buduce samo moze da bude "bolje" tu na nasoj internet stranici.
Zelim vam ovom prilikom jos nesto reci,nas nema puno i bas me briga, meni je vaznije da se mi razumemo negli da nas je brojno puno a kad dodje vreme ce nas sa lampom u ruci traziti.
Dakle,sve primedbe i predloge saljite ili pisite (mislim da je najbolje da otvorim novu rubliku "Predlozi za" stranicu")
Da vam pojasnim.
Razmisljam ja tako o svemu i dodjemi ideja,kada je vac tako kako je,cemo preurediti nasu stranicu po sistemu
"Nekada davno,je postojala jedna zemlja u kojoj su svi bili sretni i zadovoljni..."
Tu bih opisao sve ono sto nam lezi na dusi i srcu.
Onako kako je mi znamo i zasto je volimo (jos uvek).
Razmislite,imamo vremena,jer nemao sta da izgubimo-vise.
Kao da pocinjeno iz pocetka,da gradimo,od temelja.
Mozda cu to sve jednoga dana prevesti na nemacki jezik,da svi radnici sveta (Evrope) mogu da procitaju i shvate zasto mi tako mislimo.
Ovo vam predajem za razmisljanje pred spavanje.
Pred spavanje jednu i nek vam je nazdravlje.
Valter
I Tebi Valtere,nazdravlje, i ako ja samo bezalkoholno pijem...he he
Što se tiče nove teme ili podforuma ili šta već misliš nisam sigurna da sam razumjela kako to konkretno zamišljaš.
Razvoj događaja u našoj dragoj ali sada već stvarno bivšoj,ukaljanoj,nestaloj,raskomadanoj,ubijenoj domovini stoji u direktnoj kontradikciji sa našim idealima.
Slovenija (sama) u Evropi,Kosovo izgubljeno a Bosna i Herzegovina stagnira i propada i ko zna kako će završiti jer jedan njen narod smatra da se još uvijek nije dovoljno sve podijelilo...(Više u Priv. poruci)
Što se tiče nove teme ili podforuma ili šta već misliš nisam sigurna da sam razumjela kako to konkretno zamišljaš.
Razvoj događaja u našoj dragoj ali sada već stvarno bivšoj,ukaljanoj,nestaloj,raskomadanoj,ubijenoj domovini stoji u direktnoj kontradikciji sa našim idealima.
Slovenija (sama) u Evropi,Kosovo izgubljeno a Bosna i Herzegovina stagnira i propada i ko zna kako će završiti jer jedan njen narod smatra da se još uvijek nije dovoljno sve podijelilo...(Više u Priv. poruci)
Sarajki
sarajka (citat):Slovenija (sama) u Evropi,Kosovo izgubljeno a Bosna i Herzegovina stagnira i propada i ko zna kako će završiti jer jedan njen narod smatra da se još uvijek nije dovoljno sve podijelilo...
Uskoro će se Hrvatska,a zatim i sve ostale yu državice (osim možda Srbije,ovisi o rezultatima izbora 11.05. ) priključit Sloveniji u EU,bolje rečeno "utopit" će se u velikoj EU ove male državice kao "kocka šećera" kad krenu masovne:migracije,emigracije,imigracije u svim smjerovima.
Vama koji ste imali sreću i čast živjeti u Titovo doba ostaju bar uspomene i to lijepe i sretne te bezbrižne ,a nama mlađima ostaje neizvjesnost i velika borba za preživljavanje u toj državetini.
Gost- Gost
Tako je
Postovani druze Slaven,uze mi rec iz usta.
Sasvim si u pravu.
Zato je veoma bitno negovati druzenje "kao zenicu oka svoga".
Vise vredi rec sa pravim ljudima od bujice reci sa licemerima.
Valter
Sasvim si u pravu.
Zato je veoma bitno negovati druzenje "kao zenicu oka svoga".
Vise vredi rec sa pravim ljudima od bujice reci sa licemerima.
Valter
Zelim svima lep i ugodan dan.
Postovane drugarice i drugovi,
zelim vam lep dan.
Odmorite (za one koji danas nerade) i setite se naseg druzenja,ako imate vremena.
Valter
zelim vam lep dan.
Odmorite (za one koji danas nerade) i setite se naseg druzenja,ako imate vremena.
Valter
Kafica
Ugodne slobodne dane onima koji nerade,a onima kao ja koji rade,zelim ugodan,brz i kratak radni dan.
Jos malo pa eto nedelje.
Drugarski pozdrav,
Valter
Jos malo pa eto nedelje.
Drugarski pozdrav,
Valter
Kafica
Slobodni dani prosli (u onim zemljama gde se praznuje katolicki uskrs) i danas radni dan pocinje.
Pa da ga pocnemo sa kaficom.
Zelim svima ugodan dan.
Drugarski pozdrav,
Valter
Pa da ga pocnemo sa kaficom.
Zelim svima ugodan dan.
Drugarski pozdrav,
Valter
Kafica
Nadam se da je odmor u potpunosti uspeo.
Mi,koji nismo mogli na odmor,zato sto na je radno vreme takvo,da se neisplati bilo gde ici,smo i dalje tu.
Puno pozdrava svima,
Valter
Mi,koji nismo mogli na odmor,zato sto na je radno vreme takvo,da se neisplati bilo gde ici,smo i dalje tu.
Puno pozdrava svima,
Valter
Stranica 1/2 • 1, 2
Stranica 1/2